Page content

Een sterk merk is goed voor elk bedrijf!

Sterke merken: we kennen én kopen ze allemaal.Sterke merken. Ze zijn er zat. En we kopen ze allemaal. Vaak zijn het consumentenmerken voor grote, internationale markten. En dus is het wel logisch dat DGA’s van familiebedrijven, kleine ondernemers en zzp’ers zich er een beetje ongemakkelijk bij voelen. “Ik ben toch Coca-Cola niet,” hoor je ze denken. Dat klopt natuurlijk. Alleen denken ze dan ook meteen dat een sterk merk voor hen niet zinvol is. En daar slaan ze de plank mis!

Een sterk merk heeft veel voordelen!

Een sterk merk levert meer klanten, meer omzet en meer toekomst op. Dat geldt voor ondernemers met een middelgroot bedrijf – vaak familiebedrijven – en zeker ook voor kleine ondernemers. Zelfs voor zzp’ers.

Ga maar na:

  • Je trekt meer klanten aan en dat geeft je dus meer omzet en een groter marktaandeel.
  • Je verkoopt je producten en diensten veel gemakkelijker.
  • Je kunt hogere prijzen rekenen en daardoor boek je meer winst.
  • Je hebt minder last van concurrenten.
  • Je werft gemakkelijker nieuwe medewerkers.
  • Je geeft banken en andere financiers meer vertrouwen.
  • Je kunt betere condities bedingen bij leveranciers.

Een sterk merk heeft meer succes. Het is het fundament onder elk bedrijf, groot of klein. ProPositions Brand Management helpt ondernemers om van hun bedrijf zo’n sterk merk te maken. Om de Coca-Cola in hun segment te worden of te blijven, de koploper in hun markt.

Zo geeft ProPositions strategisch merkenbeleid vorm.Zo bouw je aan een sterk merk.

Daarom legt ProPositions – samen met ondernemers – eerst de kern van hun merk bloot: het werkelijke Strategische MerkFundament. We kijken indringend naar de talenten van de ondernemer en de invloed daarvan op de cultuur van het bedrijf. Naar doelen, gedrag, producten en diensten, markten en doelgroepen, investeringen en capaciteiten. Zo leggen we een robuust en duurzaam fundament waarop we een doeltreffend marketing-, communicatie-, media- en verkoopbeleid bouwen, compleet met concrete acties en gericht op succes: meer klanten, meer omzet, meer toekomst! Voor zowel middelgrote als kleine bedrijven, en zzp’ers.

Ervaren wat een sterk merk kan betekenen?
Bel dan vandaag nog 0499 39 34 64 of mail naar fvanhetschip@propositions.nl!